Predstavljamo ti lude božićne poklone iz Magične šalice!

Predstavljamo ti lude božićne poklone iz Magične šalice!

Jupiiiii, opasno nam se približava najradosnije razdoblje u godini ?.

Iako se mnogi od vas raduju svom tom blještavilu, zaraznim božićnim pjesmicama, mirisnoj jelki te kolačićima za prste polizati, jedna stvar u euforičnom božićnom ludilu zadaje itekakvu glavobolju. 

P-o-k-l-o-n-i!

Ma kako i ne bi kad već samim ulaskom u bilo koju trgovinu s polica iskaču sve one božićne stvarčice i teško se odlučiti za jednu koju ćeš pokloniti mami, jednu tetki, a koju pak najdražoj seki. Kako nas još malo dijeli do mjeseca darivanja, častimo te genijalnim idejama! 

Dosadne poklone zamijeni originalnim poklonima

Vjeruj nam, najlakše je nabaviti parfem za čijim će se mirisom okretati ama baš svi prolaznici. Ili možda čokoladicu koja će zasladiti i ono najizbirljivije nepce. Setovi za njegu tijela također će se rasprodati na tri-četiri. 

No kad malo bolje razmisliš, postat će ti jasno da će taj isti parfem s vremenom ishlapiti, čokoladica tek privremeno zasladiti, a fensi set začas će se potrošiti. Stoga i nije neka filozofija da će u tom slučaju tvoj „kreativan“ poklon uskoro pasti u zaborav.

Ipak, to ne mora biti tako odlučiš li svoje najmilije razveseliti poklončićem koji će trajati još duuugo godina te od kojeg se neće odvajati ni sekunde. 

Božićna šalica, personalizirana šalica s imenom, magična šalica – imamo ih sve 

Svi vole ponosno pokazivati svoju najdražu majicu, tenisice ili haljinu bez obzira na to što je ormar krcat istim ili sličnim odjevnim predmetima. Prisjeti se samo trenutaka u kojima od pet različitih traperica ti najviše nosiš upravo one najdraže ?. 

Ista je situacija i kada je riječ o šalici za ispijanje najdražih napitaka. Zato smo prethodnih mjeseci radili punom parom i za tvoju smo inspiraciju pripremili, ni više ni manje, već magičan asortiman božićnih šalica

Naravno da smo mislili i na poklone za bolje polovice pa smo tako, osim božićnih motiva, naš novi asortiman začinili toplim natpisima u božićnom ruhu. Ma tko bi samo ostao ravnodušan nakon primanja šalice sa sljedećim natpisom: „Na Božić svi putevi vode k tebi“ ili „Ako su snježne pahulje poljupci, poslat ću ti snježnu oluju“. Mi zasigurno ne, no zato smo i izbacili nove ideje koje će žariti i paliti u srcima tvojih najdražih.

Ni to nije sve, jer se u našoj ponudi nalaze i personalizirane božićne šalice s imenom, ali i magične šalice koje mijenjaju boju, sliku ili natpis. Nije neka novost da njihova izrada ne može biti jednostavnija, no kako bi sve bilo kako treba, prisjeti se jednostavne izrade u našem članku Izradi magičnu šalicu, 1, 2, 3.

Za kraj još upamti da je potrebno:

  • samo nekoliko klikova koji vode do božićnih poklona koji će se itekako urezati u pamćenje i 
  • tek nekoliko radnih dana do dugovječnog druženja tete Magične šalice i njenog ponosnog vlasnika. 

Neka čarolija magične šalice počne SADA! ?

Ostali personalizirani Božićni pokloni