Imaš li svoju najdražu šalicu za kavu ili čaj?

Imaš li svoju najdražu šalicu za kavu ili čaj?

Znamo, jutra znaju biti pomalo teška, posebice ako nisi jutarnji tip, a svaki dan trebaš rano ustati. Bez obzira na to, jako smo znatiželjni pa te zato i pitamo, znaš li osobu koja jutrima ne bi voljela ostati, nekoliko sati ili barem minuta, dulje u krevetu i izležavati se ispod tople dekice?  

I mislili smo da ne znaš ;).

Koliko god to žarko željeli, neke se obaveze ne mogu preskočiti pa se tada radi lakšeg razbuđivanja često poseže za jutarnjom šalicom kave. Ili se, s druge strane, posebice tijekom hladnijeg razdoblja u godini, dan započinje šalicom toplog i mirisnog čaja. Ipak se prije početka novog radnog dana treba malo zagrijati, a tek onda krenuti u nove pobjede ?.

OK, karte na stol! 

Jasno je da se, osim toplog kreveta, malo toga može mjeriti s finom i toplom šalicom najdražeg sadržaja. Zato je dobro, bilo na poslu ili kod kuće, imati svoju vlastitu.  

Zašto trebaš nabaviti novu šalicu za kavu ili čaj?

Od onih si koji nabavljaju šalicu već godinama pa tako svako jutro za ispijanje najdraže kave potajno koristiš šefovu ili cimerovu? Vjerujemo da će to trajati tako dugo dok te ne uhvati, a tada ćeš se malo i crveniti.

Zapravo, imaš ti vlastitu šalicu. No toliko je izblijedjela da se na njoj ne vidi niti jedno slovo, kamoli tvoja najdraža boja. 

A moguće da je tvoja najdraža šalica već toliko potrgana da ju rukom prekrivaš kada netko naiđe jer ti je malčice neugodno. Znaj da ni to neće trajati vječno, zato umjesto bilo kakvih izlika, odvoji vrijeme i ovog puta ozbiljno razmisli o nabavci nove. Naravno da ni mi nećemo sjediti prekriženih ruku, već ćemo ti pomoći odabrati model po tvom guštu.

Zašto je magična šalica pravi izbor za ispijanje tvog najdražeg napitka?

Već ćeš prvim pogledom na naš šarolik asortiman shvatiti da ovo nije još jedna šalica u nizu iz koje ljudi samo ispijaju kave ili čajeve, već dolazi u različitim bojama i vrstama. 

Dakle, dostupna je u svakodnevnom, sportskom, obiteljskom, ljubavnom i dječjem izdanju. Ukrašena je razno raznim porukama, a možeš ju i samostalno dizajnirati te time kreirati šalicu o kojoj oduvijek maštaš ?.  

Naravno da ovdje nije kraj njenim čarobnim svojstvima! Kvalitetan tisak obranit će je i od one najopasnije suđerice. A nakon samo nekoliko klikova ili tek jednog poziva šalica će stići na tvoju adresu brzinom munje. 

Zvrcni nas još danas i guštaj u novom ruhu svoje najdraže šalice!