Ostani doma i naruči poklone za najmilije iz udobnosti svoje fotelje

Ostani doma i naruči poklone za najmilije iz udobnosti svoje fotelje

Rođendani tebi dragih osoba bliže se brzinom munje i ti bi najradije pozvonio na njihova vrata, pjevao rođendanske pjesme i sve ih redom grlio. Nažalost to nije moguće jer još uvijek traje karantena.

Ipak, tko kaže da ih i u ovoj situaciji ne možeš razveseliti i pokazati da ti je stalo? Jasno, nazvat ćeš ih ili im poslati poruku, no osjećaš li da to nekako nije dovoljno, imamo ideju za još jedan mali znak pažnje.

Recimo, bilo bi baš kul da tvog frenda na kućnom pragu dočeka neko piće i šalica. Ona Magična, pa da barem virtualno putem video poziva nazdravite. ?

Ili zamisli samo koliko bi tvoja baka bila sretna da joj poštar na njezin divan dan donese šalicu na kojoj se nalazi fotografija svih njenih unuka!

Vjerujemo da bi joj ova karantena puno lakše pala uz tu lijepu gestu.

OK, do sada si već shvatio kako tu ekstra šalicu možeš naručiti kod nas, online. Dovoljno je napraviti samo par klikova, pričekati 3-4 dana i Magična šalica bit će pred vratima tebi drage osobe.

Personalizirani poklon s tvojim imenom

Svi imamo svoj omiljeni napitak s kojim svakodnevno gostimo svoja nepca. No svaki je napitak sto puta slađi ako je u šalici koju nam je poklonila nama draga osoba. ?

A tek ako na njoj piše naše ime, jasno je da ona pripada samo nama! Tko god da je pokuša uzeti, dobit će po prstima. Personalizirana šalica s imenom budi posebne osjećaje i privrženost, kako osobi tako i šalici. Pa što još čekaš? 

Pošalji nam ime svoje frendice, mame ili bake i s uzbuđenjem čekaj svoj savršen poklon. 

Personalizirani poklon za klince

Klinci ko klinci, uvijek žele imati iste stvari, a tu spada čak i šalica.

Mi znamo kako jednom zauvijek možeš riješiti taj problem. Naruči svakom klincu po jednu magičnu šalicu s njihovim imenom i omiljenim crtanim likom! Zamisli samo njihovu reakciju kada je ugledaju. 

Vjeruj nam, više im nikada neće pasti na pamet svađati se oko šalice. ? A konačno će predahnuti i supruga jer klinci više neće prljati pos to šalica dnevno.

Personalizirani poklon za dečka ili curu

Najteže je s poklonima za bolje polovice. Naravno, sa čokoladom nikako ne možeš pogriješiti. Ali što dalje?

Parfem, torbica, novčanik, nakit? Da, svi ćemo se složiti da je to potpuno dosadno i izlizano. No šalica s najdražim ljubavnim citatom može biti potpuno iznenađenje!

Zamisli sljedeću situaciju: on ustane i pripremi šalicu svog omiljenog napitka, a na njoj vaš omiljeni ljubavni citat. Ma tko to ne bi poželio?

Ne kaže se uzalud da je najbolje započeti dan šalicom omiljenog napitka i lijepim mislima.

Personalizirani pokloni za buduće roditelje

Bliži se dan kada ćete i vi postati roditelji. E pa to se ne događa svaki da,n zato je važno to i na neki način zapečatiti!

Pokloni svom mužu jednu posebnu šalicu s natpisom „postat ćeš tata“. Sigurni smo da će upravo ta šalica biti njegova omiljena šalica za ispijanje kave. A možda i pive. ?

A zamisli tek uzbuđenje kad novopečenoj mami pokloniš šalicu s imenom njenog djeteta! Ako na njoj piše još i vrijeme, datum i mjesto rođenja djeteta, definitivno će se rastopiti. 

Upravo kao što se rastopila kad je prvi puta držala u rukama to malo predivno biće. 

Sam izradi savršeni personalizirani poklon brzo i jednostavno

Magičnu šalicu možeš izraditi i sam, totalno po svom guštu i to, vrlo jednostavno. Odaberi boju i oblik šalice, fotografiju ili stih po želji i to je sve! Tvoja magična šalica gotova je u samo 3 koraka!

Ipak, prije narudžbe slobodno baci pogled i na ostale kul personalizirane poklone za tvoju bolju polovicu, mamu i baku, tatu, strica, frenda, susjeda…

Iznenadi ih puzzlama s vašom omiljenom slikom! Ili privjeskom za ključeve s njenim imenom. Prosurfaj još malo našom stranicom i odaberi idealan poklon za bilo koga i bilo koju priliku. Imamo sve! 

Zapneš li negdje, tu smo. ?

P.S: Nedavno smo i unaprijedili uslugu slanja pošiljaka pa sada sve tvoje narudžbe stižu na kućni prag brzinom munje, zahvaljujući GLS-u!