Novo! Nacrtaj nešto, šalicu ili puzzle izradi, sebe ili nekog drugog poklonom iznenadi

Novo! Nacrtaj nešto, šalicu ili puzzle izradi, sebe ili nekog drugog poklonom iznenadi

Dragi naši kreativci, evala!

U vrijeme ove prisiljene izolacije, marljivo smo zasukali rukave i za vas osmislili nešto novo ? . O komu ili čemu se radi, saznat ćete u razradi.

Najdraži crteži na personaliziranim šalicama


Imaš li doma nekog kreativca koji vječno piše, briše i prekrasne crteže riše, a na kojima su mu zavidni i veliki i mali, onda imaš materijala i puno potencijala s kojima ćeš vjerujemo jedva čekati isprobati našu novu uslugu.

Crtež na šalici

Samo se sjeti koliko ti je pri srcu milo kada ti dijete naslika neki čarobni trenutak, poput igranja na livadi ili u dječjem parku. Onako neku spomenu koja ti je jako draga. Budimo realni, često ta skica postane bjegunica. Uglavnom je baka ukrade, možda i mama, kako bi je ponosno izložila na radom stolu među svojim diplomama.

Zamisli samo da svi ipak dobe dio tog umjetničkog djela! Vjerujemo da bi ti se ta ideja jako svidjela! I zato vam, dragi naši, dajemo na znanje, od nedavno na keramičke šalice možete dati tiskati razne crteže!

No nije to sve! Ne volimo skučene ponude i zato ti omogućujemo personalizirati i naše druge poklone, poput puzzli i keramičkih magneta! E sada je vrijeme da se pretvorite u umjetnika poput slavnog Moneta! ?

Crteži na zabavnim puzzlama

Imaš konačno taj crtež koji ti je baš dragi?
Onda je vrijeme da taj crtež uz našu pomoć zalijepiš na puzzle i sačuvaš od gubitka.

Crteži na puzzlama

Za nekog bi to mogla biti odlična personalizirana čestitka, a sigurni smo da će se posebno tvoje dijete iznenaditi i ponosno komentirati: tata, ti si mi čista desetka!

Crteži na keramičkom magnetu

A zamisli samo tu poetu koja bi podarila tebi ili nekom drugom simpatičnu poruku ili crtež na magnetu!

Uz novu uslugu aplikacije crteža na magnet i to ti možemo isporučiti i tvojoj ekskluzivnoj narudžbi priključiti. Kad smo već kod narudžbe, znamo da te muči pitanje, koliko je to teško ili lako. Zato ti u nastavku tijek narudžbe pojašnjavamo polako.

U 1, 2, 3 do savršenog poklona dođi ti!

Jednostavno i brzo sve obaviti možeš od kuće. Potajice djetetu ukradi taj crtež kojim ga želiš iznenaditi ili sam nešto nariši, a onda ga snimi direktno na našu web stranicu ili nam ga pošalji putem e-maila.

Samo znaj, da je crtež najbolje poslikati vertikalno pod što boljim svjetlom. Na taj način crtež će imati manje sjena, pa će i tvoja objava s naše strane biti blagoslovljena.

Čak ako i malo zezneš na putu, ne brini, crtež ćemo dodatno obraditi u minutu.