Izradi Magičnu šalicu, 1, 2, 3!

Izradi Magičnu šalicu, 1, 2, 3!

U potpunosti te razumijemo ako prije svakog darivanja muku mučiš s odabirom poklona za svoju prijateljicu, svekrvu, sestru ili unuku. Znamo koliko je teško pronaći i osmisliti idealan i originalan poklon za one koje volimo. I koji će ih na prvu osvojiti, oduševiti i istovremeno izazvati toplinu oko srca ?.

Jasno, dosta ti je poklanjanja kozmetike. Bonova ili slastica. A nakon ovih božićnih blagdana više niti nemaš inspiracije za poklon koji bi pogodio baš njen ili njegov ukus. Ah… sve znamo. Ali nemoj očajavati, jer…

Došlo je vrijeme za promjene! ?

Sada je tu naša Magična šalica koju možeš kreirati na svoj način i to iz udobnosti svog doma u samo par klikova ?. Točnije, samo T-R-I.

U nastavku ti donosimo postupak koji se odnosi na samostalnu izradu tvoje Magične šalice.

Nemoj da te riječ „postupak“ u startu zastraši jer je stvarno lagano, u što ćeš se ubrzo i uvjeriti! ?

Prvi korak

Prvo što moraš napraviti je upaliti svoj laptop, otići na našu web stranicu pod kategoriju „Personalizirana šalica“.

Izaberi šalicu

Savjetujemo ti da se zavališ u najudobniju fotelju. Postupak službeno može početi!

Naravno, započinješ s odabirom šalice u boji kakvoj ti srce poželi. Znaj da možeš birati između bijele, žute, plave, zelene, crvene, crne i ostalih mogućih boja!

Drugi korak

Kako bi tvoja vlastita ili poklon šalica bila posebna na svoj način, osmisli neki šaljivi citat. Misao, natpis, pouku ili fotografiju, ma što god ti srce poželi! Ako nemaš toliko inspiracije, pomoć potraži na internetu putem kojeg možeš izvući neki stvarno super i cool natpis!

Pripremi Šalicu

Isto tako, kod kreiranja savršene fotke mogu ti pomoći razni alati za grafičko uređivanje fotografija pa će tako otisak na šalici izgledati doista WOW i nemoj zaboraviti da je to tvojih ruku djelo. I ono najvažnije, fotke možeš direktno uploadati i sa svog uređaja, Facebooka ili Instagrama. Genijalno, zar ne? ? Sad si i službeno kovač svoje Magične šalice  ☕️

Posljednji korak

Najteži korak je riješen (da, tako brzo!) i sada možeš odahnuti. Do naručivanja svoje finalne šalice dijeli te samo još par klikova. Jeeej!

Ako je to-to i više se ne dvoumiš, potvrdi narudžbu i naruči kreiranu šalicu! Ako nisi siguran, baci pogled još jednom na naš genijalan 3D prikaz konačnog dizajna šalice.

Pripremi 3d Šalicu

Neka te ne sputava to što se sve odvija online jer kupnja putem našeg web shopa 100% je sigurna, a tvoji osobni podaci neće se zloupotrijebiti, to ti garantiramo!

Što se tiče dostave, nećeš morati čekati po tjedan do deset dana jer smo, ali zaista, ultra brzi. Magična šalica stiže na tvoju adresu već 3 do 4 dana nakon same narudžbe!

I to bi bilo to što se tiče samog postupka kreiranja vlastite Magične šalice!

Odaberi i izradi jednu od šalice iz naše ponude

Preostaju samo one najslađe stvari. Uzbudljivo zaprimanje Magične šalice od poštara, pakiranje u prekrasan ukrasni omot i otvaranje s oduševljenim koje prati i zaljubljeni izraz lica tvoje voljene ?.

Izradi svoju magičnu šalicu odmah!

Uvjeri se zašto su personalizirani pokloni super!