Romantika na kvadrat uz Magičnu šalicu

Romantika na kvadrat uz Magičnu šalicu

Ptičice zaljubljeno guguću, Kupid se igra lukom i strijelom, pingvini se maze nosićima…

A mi, ljudi? Tražimo savršen poklon.

Najromantičniji dan u godini, samo što nam nije zakucao na vrata pa hajdemo onda slaviti ljubav i samo ljubav! ?

Što pokloniti voljenoj osobi za Valentinovo?

Kako je Valentinovo inspirirano ljubavlju, voljenim osobama se tom prigodom najčešće poklanjaju stvari u obliku srca. Navodno, srce se smatra izvorom sreće i emocija.

Vjeruje se i da u srcu nosimo onu lijepu i toplu stranu koju osjećamo za voljenu osobu. Mmmm, nama je odmah nekako milo i toplo pri srcu! ?

A pazi sad ovo! Već od davnina, stari Grci i Rimljani, povezali su srce s ljubavlju. Vjerovali su da će se zaljubiti onaj koga pogodi čarobna ljubavna strelica starorimskog boga ljubavi, Kupida.

Osim slatkih srdašaca, na Valentinovo se obično poklanjaju i crvene ruže. One glase za cvijeće ljubavi, a crvena boja simbol je strasti, pa se mnogi odlučuju upravo na taj klasični jednostavni poklon.

Ne trebaš se puno truditi da bi pogodio na koji se dan proda najviše cvijeća, a djevojke i žene diljem svijeta prime oko 50 milijuna ruža! Naravno, na Valentinovo!

(Pssst! Na taj dan pada i najviše prosidbi u godini)

Personalizirani poklon za Valentinovo

No, što ako tvoja draga nije baš neka ljubiteljica crvenih ruža? Ili joj baš svake godine kupuješ ruže pa je ove godine želiš iznenaditi drugačijim poklonom?

Tada ti savjetujemo da svojoj voljenoj pokloniš nešto lijepo i originalno. Nešto što će rastopiti njeno srce. Iako nemaš luk i strijelu da je pogodiš ljubavnom strelicom, znaj da leptiriće u trbuhu možeš izazvati i „Kupidovom šalicom“ ?.

Što je to? To su naše šalice s ljubavnim motivima! Sigurni smo da će natpisi poput „Volim te ovoliko“ i „Ti si moje ❤️“ u potpunosti zadiviti i smekšati drugu stranu.

Također, tu su i naše magične šalice za najmagičnije Valentinovo, koje mijenjaju izgled nakon ulijevanja vrućeg sadržaja! Zapravo, na njoj se može pojaviti vaša fotka s nezaboravnog ljetovanja, izleta ili nekog drugog čarobnoga dana ili možda tajna poruka –

hoćeš li se udati za mene? Sigurni smo da se u tom trenutku neće zagrijati samo magična šalica, već će i tvojoj voljenoj osobi postati toplo oko srca ?.

Udaj se za mene

Vjerojatno već zamišljaš izraz lica kada tvoja voljena ugleda onu prekrasnu fotkicu i poruku koju si osmislio samo za nju! Takav personalizirani poklon, zasigurno će ju ostaviti bez daha! Izradi personaliziranu šalicu, ovdje.

Želimo ti sretno provedeno Valentinovo uz naše magične šalice ispunjene ljubavlju! ?

P.S: Ne zaboravi osigurati svoju magičnu šalicu na vrijeme!