Što pokloniti poslovnim partnerima ili zaposlenicima?

Što pokloniti poslovnim partnerima ili zaposlenicima?

Pronalazak poslovnog poklona ponekad zna biti prava gnjavaža. Znamo koliko je teško pronaći originalan poklon koji će naglasiti tvoj stil, a ujedno i predstaviti poduzeće.

Sigurni smo da tvoji poslovni partneri, a i zaposlenici, za različite prigode, prime brdo poklona na isti kalup. Pa kako će onda zapamtiti baš tvoj poklon? Nikako.

Da bi se istaknuo u velikom oceanu, svojim zaposlenicima ili poslovnim partnerima poklone s logotipom poduzeća. Sigurno će s veseljem pamtiti taj unikatni poklončić, a i imat će svoju najdražu poslovnu šalicu.

Tvoj logopit

Imamo par ideja koje bi htjeli podijeliti s tobom! ?

Personalizirana šalica za novog zaposlenika

Za sve tvoje nove zaposlenike osmislili smo sjajan poklon!

Znaš i sam da prvi radni dan izaziva osjećaj nelagode i straha. Sigurno si to iskusio na svojoj koži, nekad davno ili ne tako davno.

Da bi tvoj novi zaposlenik ugodnije doživio, a i preživo prvi radni dan, iznenadi ga poklonom dobrodošlice! Pokloni mu personaliziranu šalicu s logotipom poduzeća! Sigurni smo da će mu prva, a i svaka sljedeća ispijena kava iz te šalice baš dobro prisjesti ?.

Šalice za polaznike radionica

Često organiziraš edukativne radionice na koje se prijavljuju manje ili veće grupe ljudi?

Tijekom iscrpnog predavanja i zahtjevnih zadataka dobro će doći šalica finog toplog napitka. Obično ga poslužuješ u različitim šalicama jer jednostavno nisi uspio nabaviti tako velik set, a i uvijek se neka šalica polomi. Ili ga poslužuješ u šalicama nekih drugih brendova ili u plastičnim šalicama za jednokratnu upotrebu. Ili sve skombiniraš pa u prostoriji vlada šareni miks različitih šalica.

Eh, zamisli sad sljedeće. Polaznici dolaze na radionicu. Em su oduševljeni znanjem i vještinama koje pršte iz tebe. Em ih je dočekao topli napitak poslužen u šalici s logotipom poduzeća.

Hoće li biti zadivljeni usklađenošću koja vlada u takvom poduzeću? Mislimo da hoće ?.

Šalice za blagdane

Opće je poznato da svi pretjeruju s poklonima u božićnom periodu. Svi nešto kupuju i poklanjaju, a police se krcaju uobičajenim poklonima. Zašto to ne bi promijenio?

Kako nam se približava Uskrs, svoje zaposlenike ili poslovne partnere možeš iznenaditi šalicom ukrašenom logotipom poduzeća. Ovaj originalan poklon zasigurno će se urezati u njihovo pamćenje! Za Uskrs je (što vjerojatno ne očekuju), a još je i unikatan. Pa, zašto ne? ?

PS: Šalice s logotipom poduzeća možeš izraditi na našem webshopu ili zatraži ponudu na [email protected]! ?