Rođendanske pogodnosti Magične šalice kreću za 3, 2, 1, SADA!

Rođendanske pogodnosti Magične šalice kreću za 3, 2, 1, SADA!

Već su i ribice u moru zapamtile da Magična šalica sprema vruće rođendanske pogodnosti. Ako si među onima koji sjede na ušima ili pak spadaš u drugu polovicu koja je sasvim slučajno preskočila naš posljednji članak, nemaš razloga za paniku. 

Duboko diši jer ćemo sve ponoviti u kratkim crtama! 

Dakle, pred nama je rođendanski tjedan koji započinje 8. srpnja, a završava 14. srpnja u ponoć. Zašto je on toliko poseban? Zato što tijekom navedenog razdoblja teta Magična šalica u asistenciji sa zlatnim ribicama ostvaruje tvoje želje ?.

Znamo da je nestrpljivost gadna pa nećemo više duljiti ni sekunde.

Evo koje pogodnosti možeš ostvariti tijekom rođendanskog tjedna

8. srpnja 2019. – 20% popusta na šalice 

Svi volimo to doba godine kad cijene padaju pod navalom temperatura, a na naš će rođendanski tjedan cijene pasti za čak 20 posto. Taman da uštediš koju kunu za ljetni sladoled! 😉

Kupon kod: rodendan20

9. srpnja 2019.  – Nagradni natječaj 

Kad smo kod popusta, onda spomenimo da ćemo jednog sretnika od vas darivati i besplatnim stvarima! Protrljaj dlanovima i pošalji želju u Svemir jer možda baš ti budeš naš sretan pobjednik!

10. srpnja 2019. – 30% na personalizirane šalice 

Magične šalice su super, no one s 30% popusta i slikom po tvom izboru su super truper, zar ne? ? Ne propusti izraditi barem jednu za sebe, neku recimo s ljetnim motivom.

Kupon kod: izradi30

11. srpnja 2019. – 1+1 šalica gratis 

Nemoj očajavati ako te dosad nije išlo jer 11. srpnja za svaku šalicu dobivaš još jednu free!

12. srpnja 2019. – Posebna ponuda 

Za sve kolekcionare osmislili smo i jednu posebnu ponudu. Po cijeni sniženoj 20% nabavi svoj ekstra magnet, jastuk i kreativne puzzle te se zabavljaj cijelo ludo ljeto!

Kupon kod: posebna20

13. srpnja 2019. – 1+1 šalica gratis 

Nije petak 13, subota je. I za tebe će biti sretna! Kupi jednu Magičnu šalicu i dobit ćeš dvije. Bez muljanja. Samo tako.

14. srpnja 2019. Nagradni natječaj 

Još jedan nagradni natječaj je tu, juuuuupi! Pobjednik ili sretna pobjednica dobiva čak T-R-I šalice potpuno besplatno ?. Za tebe i za društvo.

Vjerujemo da će ovi popusti napokon ubrzati odabir tvoje ljetne verzije najdraže šalice uz koju ćeš moći svakodnevno guštati, a i hladiti se na godišnjem odmoru.

E, da! Ne zaboravi na godišnji ponijeti i onaj udoban jastuk koji imaš dobre šanse osvojiti u nagradnom tjednu. Vjeruj nam, spavat ćeš poput bebe tijekom dugotrajnog putovanja u neudobnom autobusu ili autu  i na godišnji doći pun energije.

Dakle, zgrabi popuste i zaigraj SADA!

Sretno svima ☺