Unikatni pokloni za nju i njega

Unikatni pokloni za nju i njega

Gori ti pod petama jer trebaš nabaviti unikatan poklon za rođendan ili imendan voljene ti osobe, vašu obljetnicu veze ili godišnjicu braka?

Da, znamo, sama pomisao na takve događaje umara. Ma kako i ne bi, tko još danas ima vremena tragati za idealnim poklonom? Možda tvoja baka u mirovini, ali sigurno ne i ti.

No, dobro, što je tu je, moraš djelovati. Vjerojatno ćeš brzinom munje pročešljati okolne trgovine, iznervirati mamu ili punicu i na kraju kupiti izlizani poklon – bombonijeru, novčanik, butelju vina, rokovnik ili parfem.

Buu! Buu!

Već i ptičice na grani znaju da su takvi klasični pokloni jako DOSADNI, zato ako nemaš inspiraciju, poslušaj našu kreativnu tetu Magičnu šalicu ?.

Pokloni za nju

Svojoj dragoj pokloni romantičnu šalicu uz koju će joj svako ispijanje najdražeg napitka postati još slađe. Znaš da iznova plače na omiljenu scenu filma P.S. I love you? Na šalicu otisni njen najdraži dijalog.

Najboljoj prijateljici pokloni personaliziranu šalicu sa slatkom rođendanskom porukom, a omiljenu susjedu ili tetku razveseli jednom magičnom šalicom.

Sigurno već znaš da magična šalica ima čarobna svojstva – mijenja boju, sliku, natpis (…), odnosno prikazuje sve što ti je trenutno na duši.

P.S: Poruči voljenoj osobi da prilikom ulijevanja vrućeg napitka u šalicu ostane čvrsto sjediti na stolici, kako ne bi od oduševljenja slučajno pala s nje ;).

No ni to nije sve, imamo još dobrih ideja.

Pripadnice nježnog spola iznenadi personaliziranim puzzlama. Sigurni smo da će im postati toplije oko srca kada budu spajale tu  prekrasnu uspomenu s vašeg medenog mjeseca.

Pokloni za njega

Ako misliš da postoje super pokloni samo za djevojke te da muškarci na raspolaganju imaju nešto užu paletu, grdno se varaš.

Iako muškarci obično ne obraćaju pažnju na detalje, iznenadiš li ih jednom personaliziranom šalicom s njihovim imenom, sigurni smo da se ona neće „gasiti iz pogona“.

Kad smo kod idealnog poklona za njega, nemoj zaboraviti na naše mekane jastučiće i slatke male magnete koji će ponosno pozirati u njegovom dnevnom boravku ili pak zauzeti najbolju poziciju na kuhinjskom hladnjaku.

Vidiš da ima super ideja koje možeš iskoristiti, a sigurni smo da ti je već nešto zapelo za oko.

Nema žurbe, daj si vremena. Prošvrljaj još jednom webom, klik-klik klikni na najoriginalniji poklon i tvoja narudžba uskoro stiže na adresu.

P.S: Tu smo za bilo kakva pitanja ?.