Personalizirani rođendanski pokloni – Top 3 kreativne ideje koje smo odabrali za tebe

Personalizirani rođendanski pokloni – Top 3 kreativne ideje koje smo odabrali za tebe

Potraga za savršenim rođendanskim poklonom lako te može izluditi. Znamo to jer smo i mi tisuću puta bili na tvome mjestu 🙂

Posebno su grozne situacije, kad ne znamo što točno tražimo, a želimo time reći dragoj osobi koliko nam je stalo do nje. I taman kad pomisliš da nema ništa novo pod suncem, vrijeme je da se okreneš nečemu jednostavnom i prijeko potrebnom.

Nečem što će ostaviti nezaboravan dojam.

Čemu drugom nego šalici! Magičnoj šalici.

Misliš da smo skrenuli s pravog puta? Jok, varaš se!

Šalica uistinu može biti idealan dar, ali samo ako ju personalizirana. Poklon šalica s kreativnim natpisom ili slikom, kojima pokazujete da poznaješ svoje bližnje, otkrit će da si se potrudio i nisi poklonio nešto bezlično. Da ti olakšamo odabir, u nastavku smo izdvojili tri ideje za personalizirane šalice.

Magična šalica koja mijenja izgled za najveći efekt iznenađenja

E, znaš one šalice koje mijenjaju boju kada se u njih ulijeva vruća tekućina? Takve šalice ne postoje samo u SF filmovima, već ih je moguće naručiti i u Hrvatskoj! Također ih je moguće personalizirati i magično otkriti natpis ili sliku po želji.

Zamisli samo koliko će se tvoj cimer iznenaditi kada na svoj rođendan, na kuhinjskom stolu pronađe crnu šalicu s mašnom. Hihi. Zatečenost će biti još veća kada u nju ulije vruću kavu, a šalica potpuno promijeni izgled te otkrije, primjerice natpis Bazingaaa! u stilu glavnog lika svoje omiljene televizijske serije.

Tko će postati glavni cooler u gradu?

Magična Šalica Bazinga

Ljubavna šalica kao poklon najvažnijoj osobi u tvom životu

No, lako s cimerom.

Rođendanski pokloni boljoj polovici su oni najviše škakljivi.

Bez obzira jeste li tek na početku veze ili već sedam godina u braku, personalizirana šalica na kojoj ćeš ovjekovječiti vaš važan trenutak u zajedničkom životu pun je pogodak.

Na šalicu možeš dati otisnuti fotografiju mjesta gdje ste se prvi puta poljubili ili selfie s vašeg prvog zajedničkog putovanja. Ako slici dodaš jedinstvenu romantičnu poruku, ispijanje vruće čokolade postat će još slađe, mmmm.

Personalizirana šalica s imenom za tvoju malu princezu ili princa

Svako dijete želi biti odraslo. I zato želi posjedovati stvari koje su samo nejgove.

Poput magične šalice.

Ako se na njoj nalazi djetetovo ime uz lik najdraže životinjice, akcijske figure, sportaša ili princeze, tvoj poklon bit će pun pogodak. Vjeruj nam, iz te šalice na kojoj mu se smiješi Micky i Minnie Mouse, Spider-Man, Winnie Pooh ili jednorog, dijete će piti čaj ili mlijeko iako zapravo ne voli niti jedan od tih napitaka.

Znamo, magični smo :).

P.S. Svoju šalicu možeš personalizirati u tri koraka. Osmisli ideju za natpis ili sliku koju želiš na svojoj ili poklon šalici.

Ispunjavamo sve rođendanske želje, koliko god one bile neobične.

I uvijek se vodimo onom starom, što luđe, nama manje tuđe .

Unikatni pokloni mjesto gdje nastaju kreativni pokloni.