Izraditi vlastiti dizajna na magičnoj šalici: Da, i to je moguće!

Izraditi vlastiti dizajna na magičnoj šalici: Da, i to je moguće!

Frendica ti je prošle godine darovala originalan rođendanski poklon koji je pomeo ama baš sve poklone koje si ikad dobio ?. Kao dobar prijatelj, želiš uzvratiti istom mjerom.

U potpunosti te razumijemo. No, moramo se složiti da ne poznajemo osobu koja ne zastane barem na trenutak kada na red dođu ti famozni kreativni pokloni.

Znamo da nemaš vremena na bacanje, a još manje planiraš potrošiti cijeli dan na kupnju jer naravno tu su ostale obaveze koje te čekaju.

Frende, ne brini!

Rješenje tvog problema leži u personaliziranom dizajnu magične šalice.

P.S: Personalizirani dizajn magične šalice još je uvijek novost na našem tržištu pa nećeš pogriješiti odabereš li ovaj kreativni poklončić.

WOW dizajn iz vlastite fotelje

OK, ovo zvuči super, no istovremeno promišljaš: Nisam dizajner, ne razumijem se u dizajn i kakvo sad pobogu dizajniranje šalice?

Prvo nas poslušaj, onda nam sudi ?.

Iako ne posjeduješ osnovna znanja dizajniranja, kreiranje personalizirane magične šalice jednostavno je da jednostavnije ne može biti.

Duboko udahni, a mi ćemo u kratkim crtama ponoviti postupak.

Koraci dizajniranja magične šalice

Dakle, uvali se u svoju najudobniju fotelju, posjeti našu kategoriju „Personalizirana šalica“ i slijedi daljnje upute:

Izradi svoju šalicu
  • Odaberi prijateljičinu top nijansu
  • Priloži jednu ludu fotku iz vašeg izlaska ili inspirativan citat koji je tvoju frendicu vodio tijekom fakultetskog obrazovanja (ili skemijaj nešto iz glave)
  • Uploadaj odabrano
  • Naruči kreirano

TA-DA! I, je li bilo teško?

Ma prava sitnica! Tvoja prijateljica ponosno će skakati kada otvori ovaj originalan poklon koji si sam dizajnirao, a možda čak i zapleše kada magična šalica otkrije svoje čari ?.