Izradi genijalne poklone baš po svom guštu!

Izradi genijalne poklone baš po svom guštu!

Totalno te kužimo ako prije svakog darivanja mučiš muku s odabirom poklona za svoju bolju polovicu, frenda, mamu ili nećaka. Jednostavno nije lako pronaći originalan poklon koji će ih oboriti s nogu.

Ipak, ne očajavaj! Osim magičnih šalica za koje vjerujemo da već naveliko krase domove tvojih najdražih, predstavljamo ti još nekoliko cool ideja koje te mogu inspirirati za darivanje.

3, 2, 1, spreman za let kroz svijet naše magije? ?

Magične ideje za personalizirane proizvode

Maleno, predivno biće stiglo je na svijet i kako drugačije ovjekovječiti taj trenutak nego jedinstvenom poklonom? Personalizirani plišanac savršeno će se uklopiti u cjelokupnu priču i stvoriti uspomenu za sva vremena. Daj mu ime, dodaj datum rođenja ili što god već želiš da plišanac na srcu nosi, a onda oduševljeno svjedoči prijateljstvu koje će beba i plišanac graditi godinama.

S druge strane, personalizirani slinček za bebe je definitivno broj jedan kada je u pitanju odabir poklona za rođendan ili krštenje. Stisni na njega željeni motiv i u trenu pretvori dosadan slinček u jedinstveni dječji spomenar.

Djeca i puzzle se vole, zato ih za rođendan iznenadi puzzlama s omiljenim likovima iz crtića. Za još veću čaroliju, odaberi puzzle s njihovim crtežom!


Naravno, djeca k’o djeca, rado skupljaju novčiće za svoje magične pustolovine. Obično u staklenkama od krastavaca ili već toliko viđenim kasicama prasicama. E pa vrijeme je za promjene! Otisni željeni dizajn i zamijeni dosadnu štednu kasicu originalnom kutijom zbog koje će skupljanje novčića klincima postati još slađe.

Nismo zaboravili niti na poklone za pripadnice nježnog spola. Svoju bolju polovicu iznenadi majicom, hoodicom puzzlama sa zajedničkom fotografijom, a frendicu magnetom ili photo kamen s najdražim citatom.

Osmijeh na licu i toplina oko srca definitivno su zagarantirani!

Naravno da to nije sve, imamo još super ideja!

Svom dečku izradi privjesak s logom auta kojeg vozi. Ili možda onog kojeg želi voziti. Ili pak otisni slatku ljubavnu poruku, poput „Ma dragi moj, volim te više nego što ti voliš svoj auto!“. Pusti mašti na volju i zasladi njegov rođendan jedinstvenim poklonom iz svijeta magije.

Više od auta, dragi voli kompjutere? Ma nema problema, možemo doskočiti i tom izazovu! S personaliziranom podlogom za miš ne možeš pogriješiti. Neka je krasi fotografija vaše prosidbe i neprestano ga podsjeća na najromantičniji trenutak u životu.

Ipak, prije narudžbe slobodno baci pogled i na ostale cool personalizirane poklone za tvoju bolju polovicu, mamu, baku, frenda…

Zapneš li negdje, tu smo! Rado ćemo ti pomoći u kreiranju poklona za svaku prigodu i baš svaki karakter. ?

Kako izraditi genijalni poklon?