Prvi Best Frend – Plišani Medo za svakoga!

Prvi Best Frend – Plišani Medo za svakoga!

Znamo da je bilo davno, ali ipak se pokušaj vratiti u bezbrižno vrijeme one prve znatiželje i otkrivanja svijeta oko sebe. Tko ti je bio prvi prijatelj? Tko ti se smiješio i tko te štitio od onih groznih čudovišta iz ormara?

Iako djeluju kao obične igračke, plišanci su zaista mnogo više od toga. Jedna od mnogih odličnih karakteristika plišanaca je poticanje djece da razviju socijalne vještine koje će koristiti u svojim odraslim godinama.

Tražiš orginalan poklon za klinca? Plišani medo je pravi izbor!

Ideja ti je i bliže nego što misliš. Zaviri u svoja najljepša sjećanja, u onaj period zaigranosti i vremena kada je sve oko tebe novo. Trendovi se možda i mijenjaju, ali onaj period radoznalog istraživanja svijeta, sklapanja novih prijateljstava i stvaranja uspomena, apsolutno je jednak za svako dijete.

Pilšani Medo za klince


Onda, sjećaš li se tog svog prvog najboljeg prijatelja? Da, baš onog kojeg smo spomenuli u prvim redovima ovog bloga! Onog mekanog plišanca koji se s tobom igrao, koji ti se smiješio i koji te branio od strašnih noćnih čudovišta iz ormara? Vukao si ga svuda sa sobom i mama ga je morala svako malo provrtiti u mašini. Možda ga još uvijek imaš?

Te divne uspomene ranog djetinjstva sa sobom nosiš cijeli život. Ne bi li bilo lijepo da takvu istu uspomenu pokloniš svom klincu? Hajde, odi i korak dalje. Izaberi između dugovratih žirafa, bucmastih slonića, mekanih medvjedića i grivastih lavova. Personaliziraj svog plišanca po izboru!

Izradi vlastiti dizajn plišane igračke

Plišana žirafa s tvojim imenom ili tvojim dizajnom


Možda svojim dugim vratom ne može dotaknuti zemlju, ali zato trči i do 60 km/sat. Ova najviša životinja na planeti, ima najbolji pogled na sve što se oko nje događa. Plišanac djetetu može biti najbolji prijatelj, učitelj ili jastuk. Tvom su klincu potpora u svakom trenutku! Proces narudžbe je super uber lagan. Odaberi plišanca, personaliziraj ga i naruči.

Odaberi preslatke Plišane medvjediće

Polarni, smeđi, panda? Medvjedi su poznati kao životinje koje su prema svojoj obitelji nastrojene vrlo zaštitnički. Privrženi kakvi jesu, otjerat će sva noćna čudovišta! Nema granica u maštovitosti i kreativnosti onoga što se mogu igrati dijete i njegovi plišanci. Potakni klincu razvoj mašte i naruči personaliziranog plišanca sada!

Plišani personalizirani slonići i jednorog s tvojim dizajnom

Ovaj slon se ne boji miša, a ni bilo koga drugog. On je hrabar, neustrašiv, ali i pravo društvo za prve igrice. Plišane igračke različitih oblika, tekstura, boja i veličina, odličan su način da se dijete upozna sa svojim čulima. Osim toga, plišanci su super način da klinci nauče raspoznavati životinjski svijet već od malih nogu. Baš iz tog razloga, slonići su super izbor za klinca. Ili možda jednorog koji ispunjava sve želje? Odluka je na tebi. Personaliziraj plišanca u samo nekoliko koraka!

Plišani lavovi super se slažu s personaliziranim zecom

Ne zovu ih kraljevima džungle nizašto. Riku ovih vatrenih lavova će razumjeti jedino dijete. Odgovornosti se valja naučiti već u najranijoj dobi. Klinci se o svom plišancu brinu, hrane ga i štite od loših stvari. Znamo da se lav može braniti i sam, ali ipak, bitno je da ima frenda koji mu drži leđa. Možda bi bilo fora da u ekipu pozoveš i dobronamjernog zaku. Znaš već, balansa radi. U samo nekoliko brzinskih koraka, daj laviću ime i razveseli malu osobu!

Uz sklapanje prvog prijateljstva i razvijanje socijalnih vještina, personalizirani plišanci imaju još neke prednosti. Odlična su prva publika i u svakom od mnogobrojnih razgovora koje klinci i plišanci imaju, njihov se vokabular širi i vježba. Osim svih navedenih prednosti, plišanac malom čovjeku ostaje i kao konstantni podsjetnik na vesele i opuštene dječje dane kojih se rado prisjeća i kao veliki čovjek.

Personaliziraj poklone u samo nekoliko koraka: izaberi plišanu igračku, personaliziraj i naruči. Čas posla! Za sva pitanja i nedoumice, javi nam se na [email protected] ili putem chata. Tu smo za tebe!