Izradi personalizirane puzzle po želji u samo tri koraka!

Izradi personalizirane puzzle po želji u samo tri koraka!

Jesi li znao da su prve puzzle nastale sredinom 18. stoljeća? Izrađivale s po uzoru na geografske karte, a svaki komad predstavljao bi određenu zemlju koje su se potom slagale u oblik zemljovida. 

Na ovaj način, u prošlosti se često poučavala geografija, ali mi smo ovdje da te poučimo nečemu drugom. 

Iako u to vrijeme još uvijek nisu postojale puzzle kakve možeš izraditi kod nas, bez davnih primjeraka s kojima je sve i započelo možda ti danas ne bismo mogli ponuditi čak tri verzije onih iz naše ponude. A najbolja stvar od svega je što ih možeš izraditi s motivom po vlastitoj želji.

I da, za razliku od prvih puzzli koje su se izrađivale od drveta, naše stižu u kartonskom izdanju. Malo je praktičnije i tebi i nama. ☺ 

Personalizirane puzzle s tvojim dizajnom

Personalizirane puzzle 120 kom

Personalizirane puzzle idealan su odabir za one željne malo većih izazova. Sastoje se od 120 komada pa ako u svom životu imaš osobu za koju znaš da će uživati prebirući po sitnim dijelovima personalizirane slagalice, znaš što ti je činiti. Kad izabereš proizvod, nemoj propustiti ukrasiti ga i vlastitom fotografijom po želji. 

Personalizirane puzzle u obliku srca

Svi zaljubljeni, pozor! Imamo nešto i za vas. 

Personalizirane puzzle u obliku srca učinit će od tebe pravog romantika, a možda to već i jesi pa si baš ovdje. U tom slučaju, ne trebamo te previše nagovarati. Baci oko na kolekciju fotografija s najdražom osobom, izaberi jednu (ili više, dapače) i usnimi ju prilikom narudžbe. Za nekoliko dana, na adresu ti stižu srcolike puzzle kao još jedna potvrda tvoje romantične duše. 

Nisu pronađeni proizvodi koji odgovaraju vašem odabiru.

Personalizirane puzzle za najmlađe

Nismo zaboravili i na najmlađe! 

Osim što su zabavne, puzzle su i sjajne mozgalice kojima ćeš razveseliti svakog klinca. Kako bi im veselje učinio još većim, izradi personalizirane puzzle s, recimo, njihovim omiljenim crtanim likom. Ili superjunakom. Ili s kojim god motivom poželiš, mi smo tu da ispunimo svaku tvoju želju. 

Izrada personaliziranih puzzli nikad nije bila lakša. Za one koji su sjedili na ušima, ponovit ćemo još jednom. ☺ 

Izabereš neku od navedenih verzija, pronađeš fotografiju koja ti se sviđa i usnimiš ju prilikom narudžbe. I to je sve, piece of cake! 

Uskačemo u pomoć ako zatreba, ali izbor i dizajn uvijek su samo tvoja odluka.

Čekamo te!